DELAVNICE

"My brain is only a receiver, in the Universe there is a core from which we obtain knowledge, strength and inspiration.” Nikola Tesla

Start Art - ekspresivno terapevtska delavnica

Start Art je ekspresivno terapevtska delavnica, ki je namenjena vsem, ki si želite pobliže spoznati pristope ekspresivne terapije, pa si še ne upate 'dive deep' na mojih daljših dvodnevnih delavnicah. Ekspresivni procesi so nekaj edinstvenega, saj se s pomočjo kreativnega procesa dotaknemo dela sebe, ga opazimo, vidimo in razumemo.

Evolucija intuicije: sklop treh delavnic za razvoj in uporabo intuicije

Se nenehno sprašujete, ali ste se pravilno odločili glede službe, partnerja, otrok ali prijateljev? Se sprašujete kam spadate v širšem smislu in kako bolje razumeti ljudi? Si želite nekoga, prijatelja, prijateljico, ki bi vas nenehno vodila v pravo smer, kjer bi lahko uresničili svoje sanje, se pravilno odločili ali celo pomagali bližnjim?

Transformativno potovanje skozi energetske centre

Imate občutek, da se bojite živeti? Da ste si podzavestno nadeli uzde, ki vas neopazno kontrolirajo, da ne bi 'podlegli' divjim instinktom? Ali da je svet preprosto preveč za vas ter ste zaprli vrata zaznavanja? Se bojite začutiti svojo energijo, strast, ljubezen, spiritualnost? Se bojite izraziti sebe in svojo moč?

Evolucija kreativnosti: sklop treh delavnic za osvoboditev in popoln izkoristek kreativne energije

A veste, zakaj so bili skoraj vsi veliki umetniki odvisniki? So bili tako uspešni in kreativni zaradi odvisnosti, ali so npr. z alkoholom blažili simptome deročega kreativnega pretoka? Ste kreativec, umetnik, izumitelj, pa ne veste, kako deluje vaš pretok kreativnosti? Vse, kar se na novo poraja v vaših mislih, steče skozi vaš um in se kreira, je del kreativne energije, ki je nenehno prisotna pri ljudeh, še posebej pa je aktivna pri vseh, ki kakorkoli kreirate, ustvarjate in izumljate.

Potovanje k sebi

Na ekspresivni terapevtski delavnici se odpravimo na notranje potovanje k sebi preko kreativnih procesov. Kaj se skriva pod bolečino, ki jo ne razumemo? Vzorec iz otroštva ali dogodek, ki nas je prizadel, pa smo ga zaklenili globoko v podzavest? Delavnica omogoča nežno prečiščenje iluzije, ki pokriva stisko in jasne uvide o našem resničnem stanju.

Prebudi svoje speče 'superpowers'

Vam je že dovolj, da ostajate v povprečju in živite monotono vsakdanje življenje? Mogoče pa pravzaprav čutite, da vas neka sila vleče v pasivnost, apatičnost in melanholijo? Ste popustili sili, ki vas sidra v povprečje, ki vas dela nevidne, plašne in ubogljive? Ste se vdali? Ne verjamete več, da boste nekoč morda vendarle razprli svoja krila in poleteli na vetru svoje prave moči? Ne bojte se svoje veličine!

Labirint

Labirint je starodavna oblika prvinskih energetskih struktur kolektivnega nezavednega, ki simbolično vpliva na razplet in uvid vsega, kar v labirint prinesemo, ko vanj vstopimo. Starodavne vzorce najdemo v mnogih kulturah po vsem svetu. Oblike labirinta so našli na lončeninah, tablicah in ploščicah, ki segajo že v 5000 let. Poznajo ga v indijanski tradiciji, keltski, indijski, majevski kulturi, v judovstvu pa je znan kot Ka bala.

Viniyoga

Na mesečnih srečanjih združujemo starodavne subtilne jogijske terapevtske tehnike po metodi Viniyoge, in meditacijo. Viniyoga je metoda, ki s pomočjo zvoka – jogijskih manter, vizualizacije in ritualov, nežno privede posameznika v stanje, kjer se poveže s svojim izvorom v meditaciji. Meditacija je individualna izkušnja in je lahko zdravilna, energijska, sporočilna, sproščujoča, odvisno od posameznika ter njegovega procesa.

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.