Kako vklopiti višjo inteligenco? 


Enoletni program, kjer boste s pomočjo višje inteligence, ki je vsem naravno dana že ob rojstvu, prebudili vaše potenciale, sprejeli vašo nadarjenost in doumeli smisel vašega življenja.

Ali imate občutek, da vas nihče ne razume? Da se za vas svet drugače vrti kot za druge?


Mogoče prikimavate mnenjem drugih, v sebi pa vam je jasno, da se ne strinjate z njimi?


Vam vsi govorijo, da ste preveč občutljivi? Vas moti določena hrana, vas pikajo oblačila, je za vas vse preglasno?


Se vam zdi, da ste neprilagojeni za ta svet ali da ne razumete življenja na Zemlji?


Vam medosebni odnosi povzročajo težave? Se trudite prilagoditi in ustreči, pa vedno zapadete v odnose, kjer vas izkoriščajo?


Ste ustvarjalec, umetnica, izumitelj, znanstvenica in ste obtičali zaradi kreativne blokade? Imate občutek, da ste v vakuumu in vas je strah, da ne boste nikoli več imeli nobene kreativne ideje?

Pridružite se nam na enoletnem programu, kjer bomo na edinstven način, ki ga že vrsto let uporabljam samo v individualnih programih, skupaj naredili naslednji korak v razvoju vaše nadarjenosti in edinstvenosti.

Višja inteligenca, ki je iskrica vaše nadarjenosti, nam je vsem naravno dana že ob rojstvu, vsi smo že povezani z inteligenco, ki je izvor naše prave narave in potencialov. Duša je namreč prišla na svet z namenom in genius je tisti, ki ji kot krmar pomaga ta namen uresničiti.

Nadarjen je prav vsak. Nadarjenost je namreč kombinacija povezovanja in prepletanja različnih inteligenc (intelektualne, emocionalne, psihomotorične, domišljijske, senzorične…), notranjega duha geniusa, volje in poguma v luči naše notranje resnice. Gre za sprejemanje neskončno različnih informacij iz okolja, univerzuma, njihovo procesirati na unikaten, nam naravno dan notranji način, v resnico o tem, kako deluje svet in univerzum. Naš notranji genius se rodi z nami in se ga ne da priučiti. Naša edina naloga je, da ga v življenju prebudimo.

S pomočjo on-line programa in dveh dvodnevnih retreatov strokovnjakinje na področju terapije za nadarjene Katje Ujčič boste postopoma prižigali stikala vaše nadarjenosti in še več, odkrivali boste vaše skrite potenciale.


Enoletni program Kako vklopiti višjo inteligenco? je namenjen vsem:

 • ki imate pa občutek, da v vas nekaj tli in se hoče izraziti,
 • ki čutite, da ste drugačni, nerazumljeni in zapostavljeni,
 • ki vam je vsakodnevno življenje tuje in odveč,
 • ki ne razumete medčloveških odnosov in se ne znate vklopiti v družbo,
 • ki intenzivno doživljate svet in na drugačen način povezujete informacije,
 • izumiteljem, umetnicam, ustvarjalcem vseh vrst, ki potrebujete pomoč pri kreativnem izvoru, procesu in prepoznavanju novih idej,
 • ki želite prebuditi svojo nadarjenost, jo sprejeti, realizirati ter unovčiti,
 • ki se zavedate, da ste nadarjeni, ne veste pa, kako vašo nadarjenost izraziti,
 • ki čutite, da je nastopil čas, da osmislite svoje življenje.

KAKO VKLOPITI VIŠJO INTELIGENCO IN SE PRIPRAVITI NA PRIHODNOST?

Program, s  pomočjo katerega boste vklopili davno pozabljena stikala, ki bodo v vas prebudila vaše potenciale, moč, zaupanje, resnico in intucijo.

     Kaj prejmete v programu Kako vklopiti višjo inteligenco?

 • 10x delavnica (1 srečanje na mesec on-line)
 • 2 x 2-dnevni retreat (program vključen v ceno, prenočišče in prehrana za doplačilo): prvi retreat decembra 2021, drugi retreat september 2022)
 • vsebine:
  Osnove razumevanja podzavesti: osvoboditev zakoreninjenih občutkov kot npr. nisem dovolj dobra/dober, sem nepomembna, nevarno je biti jaz, nevarno je izražati vašo resnico...,  osnove delovanja podzavesti, arhetipi,obrambni mehanizmi, ego in notranje bistvo, energetska psihologija
  Postavitev novih zdravih temeljev: sprejeti sebe in ne gledati samo na druge, se opolnomočiti in stopiti v pravi jaz, osvoboditev strahu in bolj sproščeno živeti,  poiskati okolje in ljudi, ki bodo podporni in vas bodo osrečevali,  se ceniti, spoštovati in postaviti osebne meje,
  ⇒  Spoznavanje resnice o sebi: spoznati vašo pravo resnico, vam naravno  podarjeno inteligenco, geniusa
  Potovanje v globino zapuščine prednikov: osvobajanje zapisov vaše genske dediščine, osvobajanje genskih generacijskih travm

  Spoznavanje in odkrivanje nadarjenosti: vzpostavitev povezave z vašo višjo inteligenco, odkrivanje skritih darove vašega poslanstva
  Praktična uporaba darov v vsakdanjem življenju: zaživeti in blestiti v vašem poslanstvu, osmisliti življenje.
 • osebni pristop in napotki: zaradi majhnega števila udeležencev boste doživeli osebni pristop  in proces na interaktivnih delavnicah ter retreatih, kar vam bo pomagalo pri spoznavanju in stiku s seboj ter jasnejši sliki o vašem trenutnem stanju
 • zaprta FB skupina: sprotno procesiranje in usmerjanje, skupino fasilitira Katja Ujčič
 • tehnike: art terapija, joga terapija, coaching, terapija za nadarjene. NOBENO predznanje ni potrebno. 
 • dodatne metode za napolnitev z energijo, obnovitev in pomiritev živčnega sistema,  stabilizacijo notranjega emotivnega stanja in energetsko ravnovesje
 • datum: začetek programa v septembru 2021, točen termin prve on-line delavnice prejemete ob rezervaciji vašega mesta
 • lokacija: on-line, lokacija retreatov bo določena kasneje
 • vrednost programa: 2900 EUR

Prijave sprejemamo na info@katjaujcic.com. Se nam želite pridružiti? 

Koraki, ki jih boste osvojili v programu Kako vklopiti višjo inteligenco

step 1

Osnove razumevanja podzavesti

Razumeti delovanje podzavesti predstavlja prvi korak k razumevanju sebe in drugih. S pomočjo tehnik in zabavnih vsebin, se vam bodo razodeli kompleksni energetski elementi podzavesti in njihove funkcije, ki upravljajo z vašim življenjem. 

step 2

Postavitev novih zdravih temeljev  

Z razkritjem notranjih sistemov v podzavesti, ki so do sedaj neučinkovito upravljali z vašim umom in vas s tem potiskali v življenje na avtomatskem pilotu, se bo odprl prostor za postavitev zdravih in funkcionalnih podzavestnih temeljev, ki bodo pripomogli k vaši integriteti, zdravem egu in opolnomočenju.   

STEP 3

Spoznavanje resnice o sebi

Po postavitvi zdravih in funkcionalnih temeljev boste lahko brez strahu odkrivali vašo pravo resnico, ki čaka na razodetje globoko v vaši podzavesti. S spoznavanjem resnice o sebi boste stopili na življenjsko pot vaše prave identitete in vaše edinstvene narave. 

step 4

Potovanje v globino zapuščine prednikov

S pomočjo odkrivanja in prepoznavanja vaše genske zapuščine bodo vaši talenti in potenciali kar poskakali iz vaših globin. Zanimivo potovanje po vaši zgodovini, kjer boste spoznali moč vaših prednikov in velik doprinost k vaši vitalnosti, kreativnosti in nadarjenosti.

step 5

Spoznavanje in odkrivanje nadarjenosti 

Spoznavanje nadarjenosti je smisel življenja vsakega posameznika. Naši darovi, skriti v globini naše podzavesti, čakajo na trenutek, ko se lahko uresničijo in zaživijo v polnosti. Predstavljajo globlji pomen življenja in način povezovanja naše notranje narave z bližnjimi, s skupnostjo in s planetom Zemljo. 

step 6

Praktična uporaba darov v vsakdanjem življenju

Po razkritju in realiziranju nadarjenosti boste zasijali v drugačni luči, v svetlobi, kateri bodo želeli sledili tudi drugi. Vaša notranja resnica bo v vaše življenje privabila ljudi, odnose, situacije, kjer se bodo vaši darovi izkazali kot nepogrešljivi. Zasijali boste lahko v vsej vaši polnosti in osmislili vaše življenje. 

Ko se neko potovanje konča, spoznaš, da si prehodil res dolgo in spoznanja polno pot. Če so ob tebi pravi ljudje, je tako potovanje neprecenljiv dar sebi. Ob močni in suvereni vodji, v katero ne dvomiš, si upaš veliko, spoznavaš sebe in premaguješ svoje meje. S Katjino pomočjo se mi je postopoma uspelo izviti se iz svojih vzorcev, iti v svoje globine, se odpreti in začutiti tisti potencial, ki ga je ona videla v meni. Vse je počela na povsem naraven in ljubeč način. Okoli sebe je zbrala skupino čudovitih deklet, s katerimi sem res rada delala in se učila od njih. Njihova modrost me je vedno znova presenetila. Vem, da so one moje skrivnostne ženske iz preteklosti. Vsaka od njih je danes zaslužna za to, da sem v letu dni naredila preobrazbo in da zdaj čutim, kar sem prej samo slutila- da sem z njimi povezana. Močno. Katja, hvala ti!

Petra, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Draga Katja, zame je bilo to leto dni delavnic s tabo kot potovanje po vesolju, po mojih mislih, občutkih, novih spoznanjih in neverjetnih odkritjih. Predvsem sem spoznala veliko o sebi, se poglobila vase in spremenila v sebi. Tvoje znanje, tvoje energije in tvoja podpora so kot nežna reka, ki te pelje varno po poti do oceana. Ob pravih trenutkih pa presenetiš z neposrednostjo in odločnostjo, kot močan tok, ki te ponese čez ovire, ki jih sam ne moreš premagati. Hvala za vse in velik objem. 


Polona, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Vsakič znova me je fasciniralo kako različne tehnike, pristopi iz tebe izvabijo uvide in globoka spoznanja. Skupaj smo ustvarile sveti, zaupanja vreden prostor, poln podpore kjer smo se lahko sprostile, razgalile svojo dušo , smejale in jokale .  tem trenutku je to zame pravo bogastvo, da imam ob sebi tako srčne ljudi. Hvala draga Katja Ujčič , da nam pomagaš odkrivati naše potenciale, ki jih nosimo v sebi. 


Mateja, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?Neverjetno se mi zdi, kako si nas Katja vsako posebej peljala skozi proces in tudi z vsako posebej naredila cel krog, do zacelitve na koncu. To je res tvoj dar! Uvidi pa še prihajajo za nami.Hvaležna sem vsaki posebej za tole leto, ki ste ga v tako intimnih ranljivih trenutkih prehodile z menoj, drage dušne sestre. 


Loni, enoletni program Kako vklopiti vašo naravno inteligenco?

Življenjski doprinos programa Kako vklopiti višjo inteligenco


Od impluzivnosti do zavedanja.

 

Od življenja na avtomatskem pilotu do opolnomočenja.


Od vsakodnevne tlake do strasti, veselja in modrosti.


Od nezavedanja do povezave z višjo inteligenco.


Od dolgočasja do prebuditve nadarjenosti.


Od zanikanja do spoznanja smisla življenja.

"Odkrivanje nadarjenosti prinaša smisel življenja in višjo evolucijsko stopnjo človeštva." Katja Ujčič

Število mest je zaradi osebnega pristopa omejeno.

Čim prej si rezervirajte svoje mesto na info@katjaujcic.com.

Vaša prijava bo potrjena in mesto rezervirano s plačilom zneska na TRR. Ob prijavi prejmete tudi vsa dodatna navodila.

Več o nadarjenosti si lahko preberete na povezavi Program Nadarjeni+ , preverite vašo nadarjenost s testom nadarjenosti, 

pridružite FB skupini Poštekaj nadarjenost! Poštekaj nadarjenost! ali prisluhnite mojem YouTube kanalu.

Toplo vabljeni na potovanje, kjer se boste počutili varni, zaželeni in kjer boste prejeli vso potrebno podporo za vaš osebni razvoj. 

Prijave sprejemamo na info@katjaujcic.com. Vabljeni!

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.