Prebudi svoje speče 'superpowers'

Vam je že dovolj, da ostajate v povprečju in živite monotono vsakdanje življenje? Mogoče pa pravzaprav čutite, da vas neka sila vleče v pasivnost, apatičnost in melanholijo? Ste popustili sili, ki vas sidra v povprečje, ki vas dela nevidne, plašne in ubogljive? Ste se vdali? Ne verjamete več, da boste nekoč morda vendarle razprli svoja krila in poleteli na vetru svoje prave moči? Ne bojte se svoje veličine!


''Bojimo se svojih največjih možnosti. Na splošno nas prestraši, da postanemo tisto, kar si v najlepših trenutkih predstavljamo v najbolj dovršenih in najbolj pogumnih pogojih.'' - Abraham Maslow


Abraham Maslow je eden izmed najpomembnejših psihologov 20. stoletja, avtor teorije o hierarhični piramidi človeških potreb. Dejal je, da uživamo in se celo navdušujemo nad temi velikimi, skorajda 'božjimi' možnostmi, ki jih vidimo v sebi v teh vrhunskih trenutkih. In vendar hkrati v strahospoštovanju trepetamo pred temi istimi možnostmi.


Zakaj se bojimo lastne veličine? Zakaj tlačimo in utajimo lastno usodo? Zakaj bežimo pred uresničitvijo svojih lastnih talentov?


Raje se pridružimo množici, se držimo družbenih norm in se odrečemo svoji individualnosti, kot da bi si upali postati DRUGAČNI. Za množico, ki je izgubila sposobnost slediti svojim sanjam in ki ne prenese, da bi nekdo uspel uresničiti svoje sanje, postanemo čudaki, zavrženci. Vztrajno nas poskuša povleči navzdol, nas zasidrati v povprečje. Družba nas je oblikovala tako, da se izogibamo lastnim usodam in zavržemo vse svoje talente zavoljo občutka sprejetosti in pripadnosti. Vse svoje življenje si postavljamo cilje družbenih norm in drugih ljudi, vendar takoj, ko se za trenutek v samo-refleksiji ustavimo in se ozremo nazaj na preživeto življenje, se vprašamo, kdaj bomo sploh srečni. Naš strah izstopanja zaradi svoje veličine - svoje drugačnosti – je večji kot strah pred smrtjo in pokopom svojih talentov, svoje duše.


Zdaj pa stop! Nehajte se bati svoje veličine, raje jo prebudite in jo zaživite.


Na delavnici boste:

  • seznanjeni s procesom individualizacije in s spremljajočimi pastmi,
  • spoznali svoje temne strani, ki tlačijo vašo veličino,
  • spoznali, prepoznali in osvobodili energetske blokade,
  • spoznali svojo unikatnost,
  • spoznali izvor vaše individualne moči, jo prebudili in se z njo povezali,
  • zasidrali in osvojili svojo 'superpower' ter se naučili z njo ravnati,
  • sprejeli svojo drugačnost,
  • sprejeli svojo veličino in jo s ponižnostjo in hvaležnostjo zasidrali na 'zlati sredini'.

Vabljeni vsi, ki si dovolite doživeti intenzivno energetsko transformacijo, osvoboditi družbenih in energetskih spon in prebuditi svoje speče 'superpowers'. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Trajanje: 5 dni


Čas:

1. dan: 16:00 -19:00

2. dan: 9:00 – 12:00, 14:00 – 18:00

3. dan: 9:00 – 12:00, 14:00 – 18:00

4. dan: 9:00 – 12:00, 14:00 – 18:00
5. dan: 9:00 – 12:00, 14:00 – 18:00


Predznanje: ni potrebno


Vrednost delavnice: 636 EUR


Lokacija: objavljeno kmalu


Datumi naslednjega srečanja: objavljeno kmalu

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.