Evolucija kreativnosti:
sklop treh delavnic za osvoboditev in popoln izkoristek kreativne energije

“The gift of mental power comes from God, Divine Being, and if we concentrate our minds on that truth, we become in tune with this great power.” Nikola Tesla

A veste, zakaj so bili skoraj vsi veliki umetniki odvisniki? So bili tako uspešni in kreativni zaradi odvisnosti, ali so npr. z alkoholom blažili simptome deročega kreativnega pretoka? Ste kreativec, umetnik, izumitelj, pa ne veste, kako deluje vaš pretok kreativnosti? Vse, kar se na novo poraja v vaših mislih, steče skozi vaš um in se kreira, je del kreativne energije, ki je nenehno prisotna pri ljudeh, še posebej pa je aktivna pri vseh, ki kakorkoli kreirate, ustvarjate in izumljate.


Si želite končno razumeti, kaj se dogaja z vami, ko ste v kreativnem trenutku? Želite izvedeti, zakaj pride do kreativnih blokad in jih znati odpraviti? Ali želite najprej stopiti v stik s svojim kreativnim potencialom? Odgovore in izkušnje na vsa vaša vprašanja lahko dobite na sklopu treh delavnic Prebudi svoj kreativni potencial, Eksplozija in implozija kreativnosti, Kreiraj svojo realnost, kjer boste s pomočjo prepletanja modernih pristopov in starodavnih znanosti začutili svoj pretok energije, se povezali s svojim kreativnim kanalom in izkusili ustvarjanje svojih manifestacij. 

1.Prebudi svoj kreativni potencial

Kreativnost je fluidnost odprtih src in pretočnega duha ter brezmejne zavesti. Je jezik podzavesti in nima nobene povezave s kognitivno aktivnostjo človeških možganov. Philo iz Aleksandrije, helenistični judovski filozof, ki je živel v Aleksandriji, v rimski provinci Egipta, je v svojih zapisih De opificio mundi zapisal, da Bog v ljubečem in prijateljskem odnosu ustvarja tako, da so nebesa začetek kreacij, človek pa konec kreacij. Vsaka ideja, izum, misel, čustvo ima svoj začetek in svoj konec. In prav to boste s pomočjo tehnik in metod prečiščevanja blokad in vzpostavitve boljše pretočnosti ustvarjalnega kanala raziskovali in tako prebudili kreativnega ustvarjalca v sebi.  


Na delavnici boste:

 • v sebi prebudili neizmeren vir kreacije,
 • spoznali izvor vseh kreacij in se povezali z njim,
 • ustvarili svoj individualni stik in pretok kreativne energije,
 • spoznali, kje imate kreativne blokade in zakaj,
 • prečistili kreativne blokade,
 • spoznali svoj sistem ustvarjanja in kreiranja,
 • se seznanili z metodo The loop of creation.

Na delavnici uporabljamo različne tehnike ekspresivne terapije, simbolike, kvantne fizike ter starodavnih skrivnih znanj joge. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.


Trajanje: 1 dan

Čas: 9:00 – 12:00, 14:00 – 17:00

Predznanje: ni potrebno

Vrednost posamezne delavnice je 136 EUR.

Vrednost nakupa vseh treh delavnic Evolucija kreativnosti pa je 366 EUR. 


Datumi naslednjih delavnic: 30.1.2021


Lokacija: on-line

 

2.Eksplozija in implozija kreativnosti

Absolutno znanje, najvišja inteligenca je polje, kjer nastajajo vse kreacije. Ta prostor ne upošteva pravil časa in prostora, pravzaprav zgleda, kot da ne upošteva nobenih pravil in ostaja zaprt za človeštvo. Vendar so bili v zgodovini človeštva geniji, ki so lahko posegali v ta neizmeren nedoumljiv prostor. O tem prostoru govori Nikola Tesla, ki je dejal, da so njegovi možgani samo sprejemnik informacij, ki že obstajajo. In zdi se, kot da bi z svojimi izumi in napovedmi videl v prihodnost. Izjemno intenzivna delavnica je sprehod naše zavesti v ta prostor, kjer bomo v eksploziji informacij izbrali nam najbolj ustrezno v tem trenutku in jo dokončali v realnem svetu.


Na delavnici boste:

 • posegli v absolutno znanje, najvišjo inteligenco v univerzumu,
 • uvideli svojo moč kreacije in njen pomen,
 • po svojih sposobnostih dojeli sporočila, ki vam bodo posredovana,
 • ustvarili, kreirali to, kar ste doživeli,
 • postali mojster svojih kreacij.


Na delavnici uporabljamo različne tehnike ekspresivne terapije, simbolike, kvantne fizike ter starodavnih skrivnih znanj joge. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.


Trajanje: 1 dan

Čas: 9:00 – 12:00, 14:00 – 17:00

Predznanje: obvezna udeležba na delavnici Prebudi svoj kreativni potencial

Vrednost posamezne delavnice je 136 EUR.

Vrednost nakupa vseh treh delavnic Evolucija kreativnosti pa je 366 EUR. 


Datumi naslednjih delavnic: objavljeno kmalu


Lokacija: on-line 

 

3.Kreiraj svojo realnost

Vse vzhodne starodavne filozofije prepoznavajo moč višje inteligence, ki je izvor vsega v univerzumu. Tudi veliki izumitelji in geniji govorijo o tem, da obstaja neznana sila, ki ve vse. Nikola Tesla je po tem, ko dojel (tudi s pomočjo Swamija Vivekanande), da je znanje o tej inteligenci že zapisano v starodavnih jogijskih tekstih, zapadel v depresijo, saj je želel sam spoznati in dojeti to silo. Igra, ki vlada v univerzumu je preprosta. Jin - Jang, črno - belo, dan – noč, vse ima svoj pol. Črne luknje v vesolju omogočajo kvantni skok v drugo dimenzijo, drugo vesolje. Črna luknja v naši podzavesti pa kvantni skok naše duše iz teme v luč. Moč tega preobrata nam je dana že od rojstva in je izraz duhovne moči v nas. Ko se odločimo in skočimo v svojo globino, nam ta skok v nasprotni pol omogoči, da se vsi naši pozabljeni delci podzavesti, ki so doslej eksistirali pozabljeni v bedi podzavestne teme, prebudijo in zavzamejo svoje mesto. Vse se postavi na svoje mesto, tako kot bi moralo biti že od nekdaj.


''All the powers in the universe are already ours. It is we who have put our hands before our eyes and cry that it is dark.'' Swami Vivekananda


Na tej edinstveni intenzivni delavnici bomo združili starodavno znanje o življenjski energiji, prani, sistemu manifestiranja in moderni znanosti – kvanti fiziki, ki se približuje filozofiji Vedante, znanosti o jogi ter ugotavljali principe kvantne realnosti in kako s pomočjo svojega naravnega talenta kreativnosti manifestirati življenje po svojih merili.


Proces na delavnici se razvija tudi po končani delavnici, zato je v času po delavnici kreirana tudi podporna skupina na družabnem omrežju. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.


Trajanje: 1 dan

Čas: 9:00 – 12:00, 14:00 – 17:00

Predznanje: obvezna udeležba na delavnici Prebudi svoj kreativni potencial in delavnici Eksplozija in implozija kreativnosti

Vrednost posamezne delavnice je 136 EUR.

Vrednost nakupa vseh treh delavnic Evolucija kreativnosti pa je 366 EUR. 


Datumi naslednjih delavnic: objavljeno kmalu


Lokacija: on- line 

 

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.