Labirint.

Starodavna modrost za moderne čase.

STOPITE V ENERGIJO SONČEVEGA LABIRINTA 

Retreat ob poletnem solsticiju |19. junij 2021 - 20. junij 2021

Sonce predstavlja vir življenja in zavesti. Nas pogreje, razveselil in napolni z energijo. Prav poseben dan v letu pa je poletni solsticij, čarobni trenutek v letu, ko je na nebu na voljo največ svetlobe. Ko poletno sonce razpre liste na drevesih, takrat se tudi naša srca dovolj odprejo, da lahko sprejmejo kar največ svetlobe vase. Energije sonca, ki s svojo močjo prebudi in razsvetli skrite potenciale, ki so dani vsakomur izmed nas. Semena naših darov, ki globoko v nas čakajo na trenutek, ko smo pripravljeni in dovolj močni, da lahko vzklijejo. V času solsticija so le-ta posajena v energijo obilja, ljubezni in ekspanzije.

Solsticij bomo letos skupaj praznovali na starodaven način in s tem omogočili prebujanje življenjske sile v nas in v stvarstvu. Povezali se bomo z zemljo, elementom plodnosti in obilja, elementom ognja, simbolom sonca, ki prinaša srečo in odganja temo. Postavili pa bomo tudi labirint, starodavni mistični portal, ki nam bo služil kot pomoč pri aktiviranju sonca in narave, da se prebudijo naše skrite moči ter notranji darovi.

Le kdo si ne želi, da ga sonce ne bi napolnilo z energijo tudi od znotraj?

Na dvodnevnem potovanju zabavnega ustvarjanja, odkrivanja vaših potencialov in notranje moči ter svetega rituala vstopa v Sončev labirint, ki ga bomo sami postavili, boste:

* stopili v stik z energijo vašega notranjega sonca,

* prepustili vsakodnevne skrbi višji naravni inteligenci, da vam pomaga zagledati jasno pot vašega življenja,

* zažareli v ljubezni in svetlobi.


Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov.

✅ Prvi del srečanja bo namenjen kreativnemu ustvarjanju in poglabljanju stika s seboj.

✅ Drugi del srečanja pa je namenjen postavitvi in vstopu v Sončev labirint, ki bo energetsko podprt tudi s starodavnimi chanti in mantrami.

Labirint je starodavna oblika prvinskih energetskih struktur kolektivnega nezavednega, ki simbolično vpliva na razplet in uvid vsega, kar v labirint prinesemo, ko vanj vstopimo. Vsi, ki so vstopili v labirinte, ki jih je postavljala Katja Ujčič, so doživeli globoko, a nežno trajajočo spremembo in s tem stopili v boljše zavedanje sebe ter bolj jasno življenje.

Postavitev in vstop v labirint bo svečani ritual, ki bo energetsko podprt tudi s starodavnimi chanti in mantrami.

SVEČANI RITUAL.

SONČEV LABIRINT.

Praznovanje poletnega solsticija s pomočjo kreativnega ustvarjanja, postavitve labirinta ter svečanega vstopa v sveti prostor energije Sonca.

CENA 2-DNEVNEGA PROGRAMA:

za celoten vikend program z vsemi art materiali je 259 EUR. 

Cena za prijave do vključno 30.5.2021 je samo 209 EUR! 

Nočitve in prehrana niso vključeni v ceno in jih poravnate ob prihodu na lokacijo.

LOKACIJA:

čudoviti in spokojni ambient Mekinjskega samostana v Kamniku, Polčeva pot 10, Mekinje.

CENIK NOČITEV v EUR:
Nočitev v enoposteljni sobi (lastna kopalnica) 30 €
Nočitev v dvoposteljni sobi (lastna kopalnica) 25 €
Nočitev v dvoposteljni sobi 20 €
Nočitev v več-posteljni sobi 15 €
Turistična taksa: 2,5 EUR

PREHRANA:
Organizirani obroki: sobota - kosilo in večerja ter nedelja – zajtrk in kosilo. Med obroki bo poskrbljeno za pijačo (kava, čaj) in prigrizke.

Cenik prehrane:
- zajtrk: 7 €
- kosilo/večerja: 8 €

Strošek nočitev (možno koriščenje brezplačnega turističnega bona) in prehrane boste poravnali na sami lokaciji dogodka. V ceno ni vključena pijača ob obrokih in prevoz do lokacije in nazaj domov. Glede prevoza vas lahko povežem in si stroške razdelite.

REZERVACIJA VAŠEGA MESTA:

Vaše mesto si rezervirajte s plačilom celotnega zneska za program.

Pohitite, saj je število mest omejeno.

Ob prijavi s plačilom prejmete vse dodatne potrebne informacije.V primeru odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijavljenih, vladnih omejitev ali višje sile, dobite povrnjen plačan znesek v celoti. Ob prijavi se strinjate s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti organizatorja dogodka.

COVID -19

Na dogodku bomo upoštevali navodila NIJZ, hkrati pa vas naprošamo, da spoštujete vsa veljavna priporočila za preprečevanje širjenja COVID-19.

Labirint je starodavna oblika prvinskih energetskih struktur kolektivnega nezavednega, ki simbolično vpliva na razplet in uvid vsega, kar v labirint prinesemo, ko vanj vstopimo. Starodavne vzorce  najdemo v mnogih kulturah po vsem svetu. Oblike labirinta so našli na lončeninah, tablicah in ploščicah, ki segajo že v 5000 let. Poznajo ga v indijanski tradiciji, keltski, indijski, majevski kulturi, v judovstvu pa je znan kot Ka bala.


Značilnost labirintov je, da imajo samo eno pot, ki vodi v in iz središča. Carl G. Jung je sprehod po labirintu opisal kot proces individualizacije, to je integracija osebnosti do celovitosti človeka. V središče samega labirinta vedno prinesemo del sebe, ki še ni integriran in zahteva našo pozornost. Prinesemo strah, sram, krivdo in raznovrstne druge normalne človeške težave in zagate. Pomembno pa je, kaj nam labirint ponudi kot dar, ko iz njega izstopamo.


Hoja v labirintu je namreč meditativnega značaja in omogoča umu, da se umiri, omogoča ponovno vzpostavitev mentalnega, čustvenega in telesnega ravnovesja v človeku, omogoča refleksijo, vpogled vase ter odkritje novih aspektov naše psihe, do katerih še nismo imeli dostopa, dotaknemo se lahko tudi svoje inovativnosti in vizionarstva.


       PROGRAM DOGODKA | sobota, 19.junij 2021 – nedelja, 20.junij 2021

Sobota, 19. junij 2021

9:00 – 9:30 – prihod in rezervacija
9:30 – 12:30 - delavnica
12:30 – 14:00 – kosilo
14:00 – 18:30 – postavitev labirinta
18:30 – 20:00 – večerja in priprave na svečan vstop v Sončev labirint
20:00 - svečani ritualni vstop v Sončev labirint

Nedelja, 20. junij 2021

8:30 – 9:30 – zajtrk
9:30 – 12:30 – delavnica
12:30 -14:00 – kosilo
14:00 – 16:00 – zaključek

»Delavnice s Katjo so kot potovanje po vesolju, po mojih mislih, občutkih, novih spoznanjih in neverjetnih odkritjih. Predvsem sem spoznala veliko o sebi, se poglobila vase in spremenila v sebi. Katjino znanje, energije in podpora so kot nežna reka, ki te pelje varno po poti do oceana. Ob pravih trenutkih pa preseneti z neposrednostjo in odločnostjo, kot močan tok, ki te ponese čez ovire, ki jih sam ne moreš premagati.« Polona, Ljubljana

»Hoja po labirintu je bilo čudovito doživetje. Spust v svojo globino, povezava s sabo - kaj je moja želja, kaj si želim spustiti in iti naprej v življenju? Moj notranji otrok je neizmerno užival, saj se je igral in zabaval. Hvala, še bom prišla...« Marjeta, Ribnica

PREPROSTO.

Vstopite in izkusite.

Dovolite si v prijetni družbi ob posebnem dnevu odpreti vaše srce za energijo Sonca. 

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.