IZGORELOST

Izgorelost ni samo trenutno popularna tema, temveč resno stanje sodobnega človeka. Očitno se nam vsem zdi, da imamo neomejen račun v banki naše energije in brezumno drvimo v stanje, kjer bodo naše telo, um in energija, doživeli požar. A preden pogorimo do konca, se zdi, kot da sploh ne živimo svojega življenja. Živimo iz dneva v dan in čakamo na domišljijskega rešitelja, na srečko, ki nam bo olajšala življenje ali se zatekamo k psevdo rešitvami, kot so prehranski dodatki, mavrični spreji, magični obeski....

Če želite živeti vaše življenje v polnosti, potem je čas, da ga zahtevajte nazaj! 

Nihče namreč ne more živeti napol mrtev. Izgorelost pa je ravno to, je zmrznitev naše duše v času. 

Učinkoviti pristopi, ki so v svetu že vrsto let priznani kot zelo uspešni in nadgrajujejo medicinsko stroko, so holistične metode za pomoč pri samoregulaciji živčnega sistema, sprostitvi in regeneraciji.  Vaša naravna inteligenca telesa se bo s pomočjo starodavnih metod aktivirala in vam pomagala k hitrejšem okrevanju ali pri preventivi v preveč stresnih obdobjih.

Želite preveriti stopnjo vaše
izgorelosti?

Moja pot do življenja brez izgorelosti

Tudi sama sem dolgo časa živela na robu izgorelosti. Uničujoči vzorec, ki me je gnal naprej je bil, da zmorem vse. Da sem dovolj nadarjena, sposobna in pripravljena, da grem skozi vse ovire v življenju. Ta notranji program me je pripeljal do kronične utrujenosti in izčrpanosti, do te mere, da sem se odločila za odpoved. Pozdravila sem se sama, s pomočjo mojega znanja o starodavnih vedah in modernih pristopov v sodobni znanosti s področja psihologije. Tako joga kot ekspresivna terapija sta dve najučinkovitejši praksi pri lajšanju stanja izgorelosti. 


Izgorelost je stanje, ki je zajelo skoraj ves sodobni svet. Človeštvo je kot slepo brez zavedanja nevarnosti neodgovorno stopilo v cirkus, kjer ima vrednost samo še denar, mladost in predpisana lepota. Fizične, čustvene, mentalne in energetske posledice sedaj nosimo vsi. Pozabili smo namreč na to, da smo ljudje topla, sočutna in družabna bitja, ki potrebujemo bližino, razumevanje in pozornost. Če tega nimate v svojem življenju, potem ste najverjetneje osamljeni v srcu, kar hitro lahko vodi v izčrpanost, utrujenost, izgorelost in ostala podobna stanja. Ljudje, ki so izgoreli, pravijo, da se izgorelost počasi prikrade v kosti, jih podzavestno preigrava ter na koncu položi v posteljo za dlje časa.

Z željo pomagati čim več ljudem, sem svoje znanje in izkušnje strnila v 7- ih korakih. Srčno upam, da vam bo program 7 KORAKOV DO ŽIVLJENJA BREZ IZGORELOSTI, ki sem ga sestavila s pozornostjo in ljubeznijo v srcu, pripomogel na vaši poti do boljšega, srečnejšega življenja, predvsem pa življenja, polnega sočutja in ljubezni do sebe.


Če pa imate raje individualno pomoč v živo, potem vas vabim, da se prijavite na individualna srečanja, kjer boste preko nežnega, a učinkovitega postopka vaše stanje izboljšali tako na mentalnem, čustvenem, fizičnem, kot tudi energetskem področju.


INDIVIDUALNA SREČANJA 

Individualna srečanja zavzemajo ocena vašega psihosomatskega stanja, metode in tehnike prilagojene samo vašim potrebam (regeneracija, lajšanje simptomov, izboljšanje stanja, boljše počutje, umiritev uma, čustveno ravnovesje, pomoč pri duhovni rasti...) in follow-up srečanja, kjer se skrbno spremlja vaš napredek.

Metoda za lajšanje težav izgorelosti, utrujenosti, anksioznosti, tesnobi, depresiji, je kombinacija starodavnih pristopov, kot tudi sodobnih terapevtskih principov in je edinstvena za izboljšanja vašega počutja. Omogoča aktivacijo genov za samo-zdravljenje in samo-regulacijo, zmanjšuje gene, ki povzročajo bolezni in vnetja, pomaga pri reševanju psiholoških in čustvenih težav, pomaga pri razvoju močnih, kognitivnih in vedenjskih mehanizmov za spopadanje z anksioznostjo, depresijo, izgorelostjo in ostalimi psihosomatskimi stanji.

PREDNOSTI individualnega pristopa

  • 1200-letne holistične metode obvladovanja uma, vzpostavljanja čustvenega ravnovesja, izboljšanja fizičnega počutja, energetske regeneracije,
  • sodoben holistični pristop razreševanje notranjih kompleksov in vzorcev, 
  • metode obvladovanja stresa in samoregulacije,
  • subtilne in preproste prakse zmanjšanja anksioznosti in depresije,
  • izboljšanje kakovosti spanja,
  • stik z občutki sreče, miru in zadovoljstva,
  • izboljšanje jasnosti, osredotočenosti in prisotnosti,
  • energetska regeneracija telesa.

Individualni pristop zajema uvodno diagnostiko in 3 srečanja. 

Izgubili smo občutek smisla življenja

Filmska trilogija Gospodar prstanov je znana vsakomur. Je zgodba o težkem bremenu ...

Preberi Članek

Nihče ne more živeti na pol mrtev

09.04.2021  | revija Viva, Medicina in ljudje Izgorelost je stanje, ki je ...

Preberi Članek

Prvi koraki k ravnovesju

Ravnovesje, ki velja vsepovsod, kjer je kreacija, kjer je življenje, je ravnovesje ...

Preberi Članek

Telo se sesuje od znotraj

Kako vi gledate na vaše telo? Je za vas telo skupek mišic, ...

Preberi Članek

Globlji vzroki izgorelosti

K izboljšanju stanja izgorelost je nujno, da nase pogledate celostno. Preverite vaše ...

Preberi Članek

Poklici, ki vodijo v izgorelost

Delovna mesta, kjer je največ izgorelih so vodilna delovna mesta. Ste vedeli, ...

Preberi Članek

Prepoznajte alarmantne znake izgorelosti

Do življenje brez izgorelosti, kronične utrujenosti in izčrpanosti je potrebno najprej prepoznati ...

Preberi Članek

Ste tudi Vi na poti v izgorelost?

Živimo v izjemno zahtevnih časih, ko je na preizkušnji naše fizično telo ...

Preberi Članek

Kako odvreči maske in preživeti?

MASKE SO DEL NAŠE PSIHE Maske so del naše podzavesti in jih ...

Preberi Članek

Naročite se na naše novice

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom. Prejeli boste brezplačne novice, nasvete, članke in ostale informacije.

Spoštujemo vašo zasebnost. Za več informacij o tem, kako skrbimo za vaše podatke, si oglejte naše pogoje zasebnosti.